Opleiding en training

DonkerVeenstra beschouwt veiligheid, gezondheid en het welzijn van medewerkers als een belangrijke verantwoordelijkheid. Om dit te kunnen waarborgen willen wij door middel van opleidingen en trainingen de loopbaan van medewerkers stimuleren en ondersteunen. Daarnaast is het van belang dat medewerkers voldoende gekwalificeerd zijn om hun functie goed uit te kunnen oefenen.

Het doel van persoonlijke ontwikkeling door middel van het volgen van opleidingen en trainingen is een brede inzetbaarheid van medewerkers en het verhogen van efficiency, effectiviteit en kwaliteit.

Om hierin te kunnen voorzien wordt er jaarlijks een scholingsplan opgesteld, waarin per medewerker wordt opgenomen welke (veiligheids)cursussen er worden gevolgd. De opleidingsbehoefte wordt bepaald op basis van verplichte (veiligheids)trainingen, ontwikkelingen in de markt en een inventarisatie van de behoefte aan scholing onder het personeel.

BBL- en stageplaatsen

Ben je op zoek naar een BBL opleiding, of volg je al een (technische) opleiding? Voor BBL- en stageplaatsen ben je bij DonkerVeenstra aan het juiste adres! Onze praktijkopleiders begeleiden jou tijdens je studie bij het opdoen van werkervaring en laten jou kennismaken met de praktijk van het vak. Wij werken hiervoor samen met meerdere regionale opleidingsinstituten.

Stuur jouw motivatie en CV naar info@donkerveenstra.nl en wie weet verwelkomen we jou binnenkort als nieuw talent bij DonkerVeenstra!