Opleiding en training

DonkerVeenstra beschouwt veiligheid, gezondheid en het welzijn van medewerkers als een belangrijke verantwoordelijkheid. Daarom stimuleren wij onze medewerkers om opleidingen en trainingen te volgen. Zo weten we zeker dat ze voldoende kennis hebben om hun functie goed en veilig uit te kunnen oefenen. Bovendien geeft het onze collega’s de kans om hun kennis te verbreden en hiermee binnen de organisatie door te groeien. Medewerkers worden breder inzetbaar en dit verhoogt de efficiency, effectiviteit en kwaliteit.

Om hier uitvoering aan te geven, maken we jaarlijks een scholingsplan, waarin we per medewerker benoemen welke (veiligheids)cursussen er worden gevolgd. De opleidingsbehoefte wordt bepaald op basis van verplichte (veiligheids)trainingen, ontwikkelingen in de markt en een inventarisatie van de behoefte aan scholing onder de collega’s.

BBL- en stageplaatsen

Ben je op zoek naar een BBL-opleiding, of volg je al een (technische) opleiding? Voor BBL- en stageplaatsen ben je bij DonkerVeenstra aan het juiste adres! Onze praktijkopleiders begeleiden jou tijdens je studie bij het opdoen van werkervaring en laten jou kennismaken met de praktijk van het vak. Wij werken hiervoor samen met meerdere regionale scholen. Stuur jouw motivatie en CV naar werkenbij@donkerveenstra.nl of vul het sollicitatieformulier onderaan deze pagina in. Wie weet verwelkomen we jou binnenkort als nieuw talent bij DonkerVeenstra!

Spreekt deze vacature je aan?

Solliciteer nu

Nynke de Boer

P&O Coördinator

Sollicitatieformulier

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 7 MB.