Elektra

De vraag naar stroombronnen is de afgelopen decennia jaar flink gegroeid. De smartphones, tablets, e-readers en laptops zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Dat geldt niet alleen thuis, maar ook daarbuiten. We brengen ten slotte een groot deel van de tijd door in openbare gebouwen en op de werkvloer. Goede verlichting is dan ook erg belangrijk. Want slecht verlichte ruimtes hebben invloed op onze productiviteit en gezondheid. De aanleg van goede verlichting en voldoende stopcontacten in elke ruimte zijn dan ook een belangrijk aspect bij het ontwerp van een gebouw.

Daarom wilt u er dus zeker van zijn dat uw systeem is aangelegd én uitgedacht door erkende specialisten. Vanzelfsprekend voor het comfort, maar ook zodat u weet dat de installatie kwalitatief goed én brandveilig is aangelegd. Verzekeringsmaatschappijen vragen ook vaak om een keuringsrapport waarmee u kunt aantonen dat uw elektrische installatie aan alle veiligheidseisen voldoet. Dit keuringsrapport leveren wij standaard mee. Vraagt uw verzekeringsmaatschappij nog om aanvullende informatie? Laat dat dan aan ons weten, dan helpen we u door de juist informatie te verzamelen.

Wat voor elektrotechnische werkzaamheden kunnen wij voor u verzorgen?

  • Het compleet aanleggen of vervangen van elektra in een gebouw, onder andere de aanleg van licht/krachtgroepen en het vervangen of aanleggen van de groepenkast;
  • Het aanleggen of vervangen van elektra in een specifieke ruimte, bijvoorbeeld na een aanbouw of verbouwing van een ruimte;
  • Het aanbrengen van extra licht/krachtgroepen;
  • Het vervangen of verplaatsen van een groepenkast of aanbrengen van extra groepen in de bestaande meterkast;
  • Aansluiten van domotica systemen;
  • Het buitenterrein of bijgebouwen voorzien van stopcontacten of verlichting.

Om aan te kunnen tonen dat wij over voldoende kennis en ervaring beschikken om uw installatie vakkundig aan te leggen, hebben wij een aantal erkenningen en certificeringen. Benieuwd welke dat zijn? Kijk dan onderaan deze pagina!

Wilt u dat we met u meedenken over het ontwerp, of wilt u een offerte? Neem dan contact met ons op!

Meer informatie?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.