Brand- en beveiligingsinstallaties

In inbraak in uw gebouw of een calamiteit zoals een brand: allebei scenario’s die u liever niet meemaakt. U kunt een hoop problemen voorkomen door bijvoorbeeld het aanbrengen van goede sloten en het laten aanleggen van een brandveilige elektra aansluiting, maar daarmee voorkomt u niet álles. En daarom is een goede brand- en beveiligingsinstallatie onmisbaar in een groot gebouw.

Met een brand- en beveiligingsinstallatie kunt u eventuele calamiteiten zoveel mogelijk beperken en wanneer dat toch nodig is op een snelle wijze hulpdiensten inschakelen. Het veiligheidsniveau en de beveiliging van uw gebouw wordt daarmee aanzienlijk verhoogd. DonkerVeenstra heeft ervaring met volledig geïntegreerde systemen waarmee u in elk type gebouw op eenvoudige en goede wijze uw brand- en beveiligingsinstallatie kunt monitoren en bedienen.

Verzekeringsmaatschappijen vragen vaak om een risicoanalyse om meer te weten te kunnen komen over uw bedrijfssituatie, zodat ook uw verzekering goed is afgestemd op uw specifieke situatie. Zo krijgt u geen vervelende verrassingen achteraf. Wij kunnen u met behulp van een risicoanalyse voorzien van een advies op maat. Of het nu een bestaand gebouw is of een nieuwbouwproject: onze adviseurs helpen u graag verder. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Meer informatie?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.