Noodstroomvoorzieningen

Stroomuitval in uw bedrijf: een scenario waar u hopelijk niet vaak mee te maken krijgt. Maar denkt u eens na over de gevolgen wanneer dat wél gebeurt. Telefonie en internet vallen uit, er is geen verlichting, uw apparatuur kan schade oplopen en de liften werken niet meer of misschien zitten er zelfs mensen in vast. En in ziekenhuizen en zorginstellingen moet u er al helemaal niet aan denken wat er kan gebeuren. Kortom: een stroomstoring komt nooit goed uit en zorgt voor flinke overlast.

U kunt zich hierop voorbereiden door een goede noodstroomvoorziening te realiseren. Deze zorgt ervoor dat uw systemen in installaties ook bij stroomuitval kunnen blijven werken. Hierdoor komt de continuïteit van uw bedrijfsproces niet in gevaar.

U kunt zich voorstellen dat geen enkele instelling of bedrijf dezelfde apparatuur gebruikt of dezelfde risico’s kent bij stroomuitval. Onze oplossingen zijn dan ook op maat gemaakt, afgestemd op uw type organisatie of gebouw. Wij helpen u vanaf het ontwerp tot de realisatie.

Wilt u ook zeker zijn van een goede noodstroomvoorziening? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Meer informatie?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.