• Het ambitieuze installatiebedrijf in Drachten

    Meedenkers en uitvoerders!

Storing & Service

Periodiek onderhoud is nodig voor een betrouwbare en veilige werking van uw installatie en controle op een juiste afstelling. Met onze service- en onderhoudscontracten houden wij uw technische installaties in uitstekende conditie waardoor de kans op storingen tot een minimum worden beperkt. Bovendien hebt u met onze service- en onderhoudscontracten voorrang bij onze 24-uursservice, mocht er onverhoopt toch een storing plaatsvinden.

U kunt twee verschillende Service abonnementen bij ons afsluiten. Hierbij bedraagt de standaard onderhoudscyclus 18 maanden. Wilt u echter een jaarlijkse controle van uw toestel, dan kunnen wij dit ook voor u verzorgen. Dat geeft een veilig en zeker gevoel! Welk abonnement u ook kiest, u bent 365 dagen per jaar verzekerd van onze 24-uurs service! Alle details, zoals de tarieven, van de onderhoudscontracten kun u lezen in ons Service abonnement boekje dat op aanvraag beschikbaar is.

Heeft u een storing aan uw technische installatie? Dan staan wij 24 uur voor u klaar. U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 085 – 07 11 848. Dit telefoonnummer kunt u overdag ook gebruiken om via What’s app uw storing door te geven.