Zakelijk / Utiliteit

Een nieuwe school, zwembad of appartementencomplex? Wij hebben duurzame plannen voor complexe uitdagingen. Bij ons bent u zeker van korte lijnen met de klant en een efficiënte uitvoering.

Als het gaat om echte innovaties

Duurzaam bouwen is in de nieuwbouw al lang gemeengoed, maar de echte innovaties worden op dit moment gerealiseerd in de installatiebouw. Voor een optimaal comfort is het immers prettig dat de diverse technieken aan elkaar gekoppeld zijn, soepel werken en zorgen voor een prettig klimaat. Integraal installeren heet dat met een mooi woord, en het komt erop neer dat we oud en nieuw kunnen combineren en dat we voldoen aan toekomstige eisen op het gebied van duurzaamheid.

Tot zover denken we mee met de eindgebruiker. Want meestal is onze klant de aannemer, de projectontwikkelaar of de architect. En dan tellen ineens heel andere factoren.

 • Onze jarenlange ervaring bijvoorbeeld, specifiek met kantoren, zorginstellingen en de industrie in alle soorten en sectoren;
 • De betrouwbaarheid van onze vakmensen, die toch maar mooi weer elke keer op tijd de klus klaren;
 • En onze gedegen voorbereiding. Zonder dat voorwerk zouden we nooit zo netjes binnen bestek kunnen werken als dat we nu doen.

Is dat waar het om gaat?
Nee, eigenlijk is het veel breder. Want duurzaam installeren is ook duurzaam denken. Ins ons geval dat we meedenken met de werknemers die er komen werken, bewoners die er jarenlang zullen wonen.

Maar ook: installaties die moeten worden onderhouden. En ooit, in de toekomst, moeten worden aangepast. Liefst op een milieuvriendelijke manier.

En natuurlijk werken we in opdracht van organisaties die zélf ook de toekomst in willen. Dat betekent als organisatie: staan voor kwaliteit. Kostenefficiënt werken. Dan is het fijn dat wij dat niet alleen voor onze eigen mensen zo aansturen, maar ook zorg dragen voor de goede naam van de partij die het project oplevert, uiteindelijk.

Inzicht geeft winst
Inzicht, daar draait het om. Kijken waar op de lange termijn de winst behaald wordt. Qua milieu. Gezondheid. Productiviteit of flexibiliteit. Elk project heeft zijn eigen specifieke eisen. Wij noemen het liever wensenlijstje. Omdat er tegenwoordig zoveel mogelijk is dat je aannemers en bouwbedrijven steeds meer keuze hebt. Waardoor de bouwers steeds vaker terugvallen op de gespecialiseerde installateur voor de echt innovatieve toepassingen.

Dat heeft zo zijn voordelen!

 • Zo weten wij inmiddels precies welke leverancier op tijd levert;
 • Welke zonnepanelen een hogere aanschafprijs waarmaken in lange levensduur;
 • En we hebben zoveel ervaring dat we scherp zijn op alle mogelijke missers… dat scheelt een stuk in de post ‘onvoorzien’.

Is daarmee alles gezegd? Ja. Eigenlijk wel. U kunt ons alleen beoordelen door met ons te werken. En daar nodigen we u dan ook van harte voor uit. Voor grote en kleine projecten. Dwars door Nederland mits boven de rivieren. En van zonnepark tot airco, al dan niet inclusief onderhoud en beheer.

Heeft u een complex project?

Vraag ons eens aan de tekentafel. We denken graag mee. Geven reële offertes. En zijn in staat om uw plannen met ons team waar te maken. Bel voor een kennismaking of direct een projectbespreking. En vergeet niet een kijkje te nemen op onze pagina projecten.

 • Bodem- en aardwarmte

 • Compleet installatiewerk nieuwbouw/verbouw

 • Gebouw- en klimaatbeheersystemen

 • Noodstroomvoorzieningen

 • Sanitair

 • Integraal installeren

 • En nog veel meer…