Gebouw- en klimaatbeheersystemen

Uw energieverbruik verminderen? Door uw binnenklimaat goed in te regelen kunt u het energieverbruik flink verlagen! Maar dat niet alleen, met een goed binnenklimaat kunt u nog meer kosten besparen. Wat dacht u namelijk van de gezondheid van medewerkers of de andere gebruikers van uw gebouw? Om een gezonde en comfortabele omgeving voor uw gebruikers te creëren is het belangrijk dat onder andere de luchtvochtigheid, CO2 en temperatuur in een ruimte met elkaar in balans zijn. DonkerVeenstra helpt u hierbij.

Met een gebouwbeheersysteem krijgt u inzicht in de prestaties van uw gebouw én kunt u het gewenste klimaat op elk moment van de dag eenvoudig zelf instellen. Zo kunt u de installaties in uw gebouw op een zo efficiënt mogelijke wijze inzetten. Dankzij de integratie van informatie over uw installatie en andere gebouwbeheersystemen zoals inbraak- en brandbeveiliging, heeft u altijd inzicht en controle over de systemen in uw gebouw. Dat biedt weer mogelijkheden voor een scherpe onderhandeling met uw verzekeraar: ook die kosten kunnen doorgaans omlaag. 

Ook de nazorg is hierin niet onbelangrijk. Wanneer het systeem eenmaal werkt zal gemonitord moeten worden of het verbruik optimaal is en aan de uitgangspunten van het ontwerp voldoet. Dat betekent: aansturen, monitoren, rapporteren en weer bijsturen. Zo help je de presentaties van het systeem verbeteren.

Wilt u meer informatie over de gebouw- en klimaatbeheersystemen die DonkerVeenstra voor u kan realiseren? Neem dan contact met ons op voor een advies op maat!

Meer informatie?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.