Compleet installatiewerk nieuwbouw/verbouw

Heeft u een mooi nieuwbouwproject? Een appartementencomplex, wellness resort of school? Wij denken met u mee, vanaf concept tot de uitvoering. Afhankelijk van het project adviseren we de ene keer het hoogst haalbare materiaal, de andere keer de producent met de meest betrouwbare leverdatum. Dat zijn details die er in de praktijk toe doen. Klant blij, wij blij.

DonkerVeenstra heeft jarenlange ervaring met het aanleggen en onderhouden van diverse soorten installaties in grote gebouwen zoals ziekenhuizen, scholen, zorginstellingen of fabrieken. Maar ook voor nieuwbouw of verbouw van kleinere kantoorgebouwen of winkels kunt u bij ons terecht. DonkerVeenstra werkt hiervoor samen met grote partijen uit de bouwwereld, maar ook rechtstreeks voor het bedrijfsleven.

U geeft aan wat uw wensen zijn, wij ontwerpen en realiseren de complete installatie. Door de installaties vervolgens minimaal één keer per jaar te laten controleren en onderhouden verlengt u de levensduur. Zo bent u ook op de lange termijn verzekerd van een comfortabel klimaat in uw bedrijf.

Laat u door ons adviseren over de mogelijkheden. Wij bekijken de situatie ter plaatse en onderbouwen onze adviezen met gedegen berekeningen en opbrengstgarantie. Zo weet je op voorhand al wat jouw investeringen zullen opleveren. En op welke termijn. En kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan.

Meer informatie?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.