Zwembaden

Recreatieparken, zwembaden en wellness resorts hebben te maken met zwembaden waar complexe systemen draaien om de veiligheid en hygiëne te kunnen waarborgen. U moet er toch niet aan denken dat u uw zwembad een paar dagen gesloten moeten houden, of erger nog: dat u de boel moet ontruimen terwijl de regionale pers de camera’s al heeft draaien? Water- en luchtbehandeling en het onderhoud van de bijbehorende systemen vergen extra aandacht om problemen te voorkomen.

Een zwembad heeft daarnaast te maken met een hoog energieverbruik. Door slimme toepassingen kunt u hier efficiënter mee omgaan zonder dat dat invloed heeft op de kwaliteit of het comfort van uw systeem.

DonkerVeenstra kan u adviseren en begeleiden bij zowel de bouw als het onderhoud van zwembaden in alle soorten en maten. Wij bieden totaaloplossingen. We zorgen voor een optimaal comfort en hygiëne in uw zwembad en daarmee wordt de levensduur van bijbehorende installaties verlengd. Wilt u weten wat we voor uw zwembad kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Meer informatie?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.