Agrarisch

In de agrarische sector mag het bedrijf geen moment stilstaan. Stalklimaat, drinkwater en stroom is van levensbelang. Wij denk graag met u mee over uitbreidingen en verbeteringen, vooral als het gaat om verduurzaming.

Agrarisch

Van oudsher vervullen wij een regionale functie als installateur voor de agrarische sector. We zijn ‘erin gerold’, zoals dat zo vaak gaat met installatiebedrijven. Zoals u wellicht ook het bedrijf heeft overgenomen van uw vader, en hij weer van diens vader, tot generaties terug.

Dat betekent dat we inmiddels aardig zijn ingespeeld op werk op het boerenerf. Dat we snappen waar we onze auto’s kunnen parkeren zonder dat we in de weg staan. Dat we garanderen dat er nergens materiaal blijft rondslingeren in de buurt van vee.

Het mooie van DonkerVeenstra
Maar vakmanschap is niet wat ons onderscheidt bij DonkerVeenstra. Goede jongens lopen óók bij andere installateurs. Wat wij wél kunnen zeggen, is dat we voorop lopen. Twintig jaar geleden werden wij al enthousiast van zonnepanelen, warmtepompen en terugwininstallaties. Dat heeft ervoor gezorgd dat we tóen konden participeren in de meest innovatieve projecten. En dat betekent dat we nu ‘oude rotten’ zijn in de meest vooruitstrevende toepassingen op het gebied van installatietechniek.

Daar heeft u baat bij!
In de agrarische sector kijkt u immers ook liefst járen vooruit. U moet wel. Maar tegelijk hebben we hier regelgeving die met de waan van de dag lijkt te komen. En dus wilt u best investeren in nieuwe maatregelen. Maar wilt u tegelijkertijd maatregelen die flexibel zijn. Betaalbaar. Gericht op de toekomst, en betaalbaar in het nu.

Een kwestie van vooruit kijken
Goed plannen. Ideeën op tafel. En vroegtijdig afstemmen wat hándig is, en haalbaar op korte en lange termijn. Bij bestaande klanten weten we al precies wat voor installaties er zijn, en daar kunnen we vaak op voortborduren. Nieuwe wensen kunnen dan worden verweven met de bestaande installaties en dat kost alle partijen minder tijd, dus de klant minder geld.

Bent u uw plannen aan het uitdenken? Op een rustige namiddag aan het broeden op uw toekomstige kansen? Bel onze Dirk-Johan Annema. Voor onze agrarische klanten is hij al jaren hét gezicht van Donker Veenstra en dat is niet voor niets. Hoe meer je weet van hoe het NU is, des te scherper zie je waar het bij een ander beter kan. Bel voor een vrijblijvend adviesgesprek. Een offerte is stap 2 en bespreken we later wel.

  • Drinkwatervoorziening

  • Aanleg elektra en verlichting

  • Zonnepanelen

  • Stalventilatie

  • Noodstroomvoorziening

  • En nog veel meer…