Aanleg elektra en verlichting

Een goede aanleg van elektra en van verlichting is een basisvoorziening voor het welzijn van mens en dier. Maar is ook een voorziening die af en toe aandacht nodig heeft. Gaat u vernieuwen, uitbreiden of is de functie van een stal veranderd? Laat ons dan eens vrijblijvend meekijken of de lichtopbrengst en elektravoorziening nog optimaal is. Wellicht kunt u met minder licht toe. Of zou het welzijn van uw dieren juist baat hebben bij een ander soort verlichting. Alleen al voor de brandveiligheid is het raadzaam om zeker eens per jaar alle systemen langs te lopen. Maar ook voor de verzekering.

Om zeker te zijn van een kwalitatief goede en brandveilige aansluiting is het verstandig om hiervoor een erkend installateur in te schakelen. De elektromonteurs van DonkerVeenstra beschikken over de juiste kennis en ervaring om alle verblijven en stallen te voorzien van elektriciteit en verlichting. Als bedrijf beschikken we daarnaast over een kwaliteitssysteem en de juiste erkenningen om uw installatie vakkundig te kunnen en mogen aanleggen.

Keuringsrapport
Verzekeringsmaatschappijen vragen vaak om een keuringsrapport waarmee u kunt aantonen dat uw elektrische installatie aan alle veiligheidseisen voldoet. Denk aan de normen NEN 1010 en NEN 3140. Hierin zijn normen voor aanleg, onderhoud en beheer van de elektrische installaties vastgelegd. Wij helpen u hier graag mee en zorgen dat u de juiste informatie kunt geven aan uw verzekeringsmaatschappij. Dat leveren wij standaard mee tijdens de oplevering.

Maakt u plannen voor vernieuwing of uitbreiding? Of is de functie van uw stal veranderd? Bel ons dan voor een vrijblijvende afspraak om met u mee te kijken.

Meer informatie?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.