Riolering en afvoer

De afvoer is niet het eerste waar je aan denkt bij een installateur. Toch is een goed aangelegde riolering en (hemel)waterafvoer enorm belangrijk, zeker voor een agrarisch bedrijf. Het voorkomt problemen zoals lekkages, verstopping of stank.

Maar ook het onderhoud is belangrijk. Om problemen te voorkomen en het draagt bij aan een gezond klimaat voor mens en dier. Omdat onderhoud vaak niet de grootste prioriteit heeft op een druk bedrijf, is het handig om uw riolering en afvoer te laten aanleggen door een partij die ook het onderhoud wil uitvoeren. Wij gaan zelfs nog een stap verder: wij zorgen ervoor dat wij ook het initiatief nemen voor dat onderhoud door u eraan te herinneren, net als met de APK van de auto. Op die manier blijft het erf netjes, is het prettig werken en kunt u veiligheidsinspecteurs vol trots

Denkt u aan een uitbreiding van woning, stal of opslag? Vraag ons dan in een vroeg stadium onze ideeën hierover. Wij helpen u vanaf het ontwerp tot realisatie. U zult niet de eerste zijn die vele duizenden euro’s kan besparen door een slimme aanleg die niet direct voor de hand ligt. Bel onze adviseur voor een afspraak!

Meer informatie?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.