Accu-opslag

Staat duurzaamheid hoog op uw wensenlijst? Wilt u zelfvoorzienend worden? Dan kan een batterij voor de opslag van energie niet ontbreken!

Met een PV-systeem wekt u zelf uw energie op wanneer de zon voldoende schijnt. De elektriciteit die u op dat moment vraagt, wordt direct vanuit de zonnepanelen geleverd. Overtollig opgewekte zonne-energie – dus de energie die u niet direct zelf gebruikt – wordt teruggeleverd aan het net.

De opwekking van zonne-energie gebeurt alleen overdag als het licht is, terwijl u ’s avonds ook energie verbruikt. Denk aan verlichting als het ’s avonds donker is of de vaatwasser die ’s nachts draait. Op dat moment vraagt u elektriciteit van het net en betaalt u daar de afgesproken stroomtarieven voor. Met een eigen accu-opslag is dat niet langer nodig! Met een accu-opslagsysteem wordt de opgewekte zonne-energie die niet direct gebruikt wordt, opgeslagen voor later gebruik. Als het dan ’s avonds donker is en u verlichting aan doet, dan gebruikt de verlichting de opgeslagen energie uit de thuisbatterij. Zo kunt u zelfvoorzienend worden door volledig in uw eigen energie te voorzien!

Advies of offerte?
Wilt u meer informatie over het plaatsen van accu-opslag? Bel ons gerust voor een gratis adviesgesprek. Onze adviseur komt graag bij u langs om met u mee te denken.

Meer informatie?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.