Vernieuwing

DonkerVeenstra is een full service installatiebedrijf in Drachten. We bedienen zowel de zakelijke als de particuliere markt van ontwerp tot realisatie en onderhoud. Met jarenlange ervaring in de elektrotechniek en werktuigbouwkundige installatietechniek hebben we met ruim 50 specialisten aan boord voor ieder vraagstuk een oplossing.

Klanten krijgen een eerlijk en gedegen advies, ook over zaken waar de klant in eerste instantie zelf niet aan gedacht heeft, bijvoorbeeld als het duurzamer kan. DonkerVeenstra zoekt altijd naar de beste oplossing, doorgerekend naar rendement en opbrengsten gedurende de levenscyclus van een gebouw of installatie. We zijn kritisch en continu bezig met kwaliteitsverbetering. Niet alleen omdat onze certificaten en erkenningen dat vereisen, maar omdat we dat zelf belangrijk vinden en als voorwaarde voor toekomstige groei zien. We willen voorop lopen in de techniek en alles weten over duurzaamheid. We zoeken pro-actief naar nieuwe concepten en producttoepassingen. Dat houdt ons scherp en houdt ons werk uitdagend!

Onze andere kernwaarden als werkgever:

Kom ook werken bij DonkerVeenstra

Nynke de Boer
Backoffice-/KAM-/P&O coördinator

“Ik ondersteun de organisatie onder andere op het gebied van marketing, verkoop, kwaliteit, veiligheid en personeelszaken. Een hele leuke en diverse job! Omdat de organisatie jong en groeiende is, is er veel ruimte voor nieuwe ideeën en zelfinitiatief en kun je echt meewerken aan de groei van de organisatie. Dat is ook de reden dat ik graag bij DonkerVeenstra aan de slag wilde! Sinds dag 1 voel ik me hier erg thuis.”

Benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen? Solliciteer direct!

Solliciteer nu

Nynke de Boer

P&O Coördinator

Sollicitatieformulier

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 7 MB.