Groei en ontwikkeling voor iedereen

Wij vinden het belangrijk dat je niet stil blijft staan. Technische ontwikkelingen volgen elkaar in een hoog tempo op en om antwoord te kunnen geven op de vragen van morgen is het belangrijk om je kennis hierin bij te houden. Het volgen van cursussen en opleidingen wordt daarom volop door ons gestimuleerd. Je kunt je bijvoorbeeld laten bijscholen of verder specialiseren. Of een volledig BBL traject bij ons volgen.

We besteden niet alleen aandacht aan scholing en ontwikkeling, maar ook aan de duurzame inzetbaarheid en vitaliteit van medewerkers. We besteden veel aandacht aan veilig werken, stellen gratis fruit beschikbaar en stimuleren een gezonde en duurzame leefstijl. Op die manier investeren we samen met jou in een duurzame arbeidsrelatie en werken we samen aan een mooie toekomst!

Opleiding en training
DonkerVeenstra beschouwt behalve veiligheid en gezondheid ook het welzijn van medewerkers als een belangrijke verantwoordelijkheid. Bij ons krijg je daarom de kans om jouw loopbaan vorm te geven zoals jij dat wilt. We vinden het bijvoorbeeld belangrijk dat je voldoende gekwalificeerd bent om een functie goed te kunnen uitvoeren, maar ook dat je jezelf blijft ontwikkelen. Ontwikkelen op een manier die voor jou werkt. Zo krijg je bij ons de kans om opleidingen en trainingen te volgen waarmee je je kunt specialiseren of juist je kennis kunt verbreden. Hiermee verhogen we niet alleen jouw inzetbaarheid, maar ook de efficiency, effectiviteit en kwaliteit van het bedrijf. Dit zie je terug in het scholingsplan, dat we jaarlijks met je opstellen. Hierin nemen we voor iedere medewerker op welke scholingswensen er zijn en welke veiligheidscursussen er worden gevolgd. De opleidingsbehoefte wordt bepaald op basis van verplichte (veiligheids)trainingen, ontwikkelingen in de markt en een inventarisatie van de behoefte aan scholing onder het personeel.

Onze andere kernwaarden als werkgever:

 
Werken bij DonkerVeenstra

Steven Braaksma
Werkvoorbereider/Tekenaar

“Als werkvoorbereider/tekenaar heb ik veel verantwoordelijkheid en is er vertrouwen in mij. Ik ben blij met de kansen om door te groeien en meer te leren over ons mooie vak. Het is fijn dat er geen afstand is tussen de directie en de andere collega’s, we werken echt met elkaar samen. Ik heb het erg naar mijn zin!”

Benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen? Solliciteer direct!

Solliciteer nu

Nynke de Boer

P&O Coördinator

Sollicitatieformulier

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 7 MB.