Fijne werksfeer

Dat het bedrijf groeit, doen we met elkaar. We hebben een gevarieerd team, van 17 tot 65 jaar. En een tweekoppige directie die volop meewerkt als het nodig is. We staan er voor elkaar en we hebben het leuk met elkaar. Onze actieve personeelsvereniging organiseert minstens twee keer per jaar een leuke activiteit. Op vrijdagmiddag sluiten we de werkweek af met een borrel. We doen als team mee aan sportevenementen en zetten ons in voor goede doelen. En af en toe krijg je een leuke attentie. Dat maakt het werken bij DonkerVeenstra extra leuk.

We hebben plezier met elkaar en helpen elkaar wanneer dat nodig is. Wat ons bindt? Onze liefde voor techniek, mooie projecten en tevreden klanten.

Fijne werkomgeving
We brengen een groot deel van onze tijd door op de werkvloer, waarbij veilig werken op nummer 1 staat. We willen dat iedereen aan het einde van de dag weer gezond thuiskomt. Daarom vinden we jouw werkomgeving belangrijk. Onze monteurs gaan bijvoorbeeld goed uitgerust op pad, met goede werkbussen, kleding, gereedschap en de juiste PBM’s. We zullen daar niet gauw op bezuinigen. We kijken daarnaast goed om ons heen. Is het koud? Dan regelen we extra kleding, is het warm dan krijg je een korte broek.

Onze andere kernwaarden als werkgever:

Jeroen Dijkstra
Coördinator Service & Onderhoud

“Sinds augustus 2022 werk ik bij DonkerVeenstra. Ik heb het erg naar mijn zin en heb leuke collega’s. Binnen DonkerVeenstra heb ik het gevoel “we doen het samen of we doen het niet.” Er zijn goede doorgroei- en studiemogelijkheden en er is veel ruimte voor persoonlijke inbreng. Ook zijn de werkzaamheden leuk en gevarieerd.”

Benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen? Solliciteer direct!

Solliciteer nu

Nynke de Boer

P&O Coördinator

Sollicitatieformulier

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 7 MB.