Betrokken

We zijn betrokken bij onze medewerkers, bij onze klanten en bij de wereld om ons heen. Dat we ons verbonden voelen, uit zich in de gedrevenheid waarmee we ons werk doen.

DonkerVeenstra is een compacte organisatie met een goede verbinding als team, korte lijnen met klanten en een efficiënte bedrijfsvoering. We zijn een platte organisatie, waar iedereen elkaar kent. Dat vinden we niet alleen belangrijk voor een goede afstemming en kwaliteit van het werk, maar ook voor het teamgevoel. We denken niet in hokjes, maar doen het samen en zijn er voor elkaar.

Onze andere kernwaarden als werkgever:

Vacatures

Werken bij het leukste installatiebedrijf van het Noorden? Op dit moment hebben wij meerdere vacatures en stageplaatsen uitstaan. Klik snel verder en solliciteer vandaag nog!

Kom ook werken bij DonkerVeenstra

Dirk-Johan Annema
Projectleider en technisch accountmanager

Bij DonkerVeenstra werk je met een leuk en hecht team. Je kunt hier veel leren en als je van techniek houdt, kun je bij DonkerVeenstra je hart ophalen. Daarnaast heb je door de groei van het bedrijf ook de mogelijkheid om zelf te groeien. Elke dag is anders door de vele variatie van werkzaamheden. Van radiator tot compleet warmtepompsysteem en van een klein stopcontact tot een groepsverdeler in o.a. grote fabrieken. Ik hou van die variatie!

Benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen? Solliciteer direct!

Solliciteer nu

Nynke de Boer

P&O Coördinator

Sollicitatieformulier

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 2 MB.