Steeds meer mensen kiezen voor een elektrische auto, vanwege de lagere kosten, het milieu en het rijcomfort. Maar hoe laadt u uw elektrische auto op een duurzame en voordelige manier op? DonkerVeenstra heeft de oplossing: een laadpunt voor elektrische auto’s, in combinatie met zonnepanelen. Zo kunt u uw auto opladen met gratis en groene stroom van de zon.

Voor een particuliere klant in Leeuwarden hebben we zo’n systeem geïnstalleerd. Het laadpunt is aangesloten op de zonnepanelen, die ook stroom leveren aan de woning. Zo bespaart de klant niet alleen op brandstofkosten, maar ook op energiekosten. Bovendien draagt hij bij aan een beter milieu, door minder CO2 uit te stoten.

Wilt u ook een laadpunt voor elektrische auto’s met zonnepanelen? DonkerVeenstra helpt u graag met uw installatieproject. Wij hebben ervaring met diverse soorten laadpunten en zonnepanelen, en kunnen u adviseren over de beste oplossing voor uw situatie. Wij leveren maatwerk en kwaliteit, en werken duurzaam en innovatief.