Overname Installatiebedrijf Wielinga

Per 6 februari 2023 heeft DonkerVeenstra alle bedrijfsactiviteiten van Installatiebedrijf Wielinga overgenomen. De krachten van beide installatiebedrijven worden gebundeld en onder de naam van DonkerVeenstra voortgezet. Het is voor DonkerVeenstra de tweede bedrijfsovername in een half jaar tijd. Hiermee zorgt zij voor een mooie, constante groei voor het ambitieuze installatiebedrijf.

DonkerVeenstra is een allround installatiebedrijf in Drachten. DonkerVeenstra bedient zowel zakelijke als particuliere klanten van ontwerp tot realisatie en onderhoud. Met jarenlange ervaring in de elektrotechniek en de werktuigbouwkundige installatietechniek voert DonkerVeenstra met ruim 50 specialisten aan boord uiteenlopende projecten uit. Renovatie, nieuwbouw, utiliteit, woningbouw; het portfolio is zeer divers.

Installatiebedrijf Wielinga, dat gevestigd was in Dokkum, heeft 25 jaar ervaring in de branche en voert ook een breed scala aan installatiewerkzaamheden uit in de woning- en utiliteitsbouw.

Zowel DonkerVeenstra als Installatiebedrijf Wielinga zijn gespecialiseerd in duurzame installatietechniek.

Groei

DonkerVeenstra is ambitieus en gedreven. De overname van Installatiebedrijf Wielinga past goed in de groeistrategie van het installatiebedrijf. Reint Donker vertelt: “Wij willen als bedrijf groeien en zien hiervoor heel veel kansen in de markt. Installatiebedrijf Wielinga is een bedrijf dat staat voor service en kwaliteit en dat past erg goed bij onze bedrijfsvoering.”

DonkerVeenstra heeft veel oog voor haar klanten en medewerkers en vindt het belangrijk om een compacte organisatie te blijven. “We hebben korte, directe lijntjes met elkaar en de sfeer is goed in ons bedrijf. We doen het samen en dat bevordert het teamgevoel en de kwaliteit van ons werk,” geeft Klaas Veenstra aan. “We geven de medewerkers van Installatiebedrijf Wielinga een warm welkom en zijn blij dat we ons team met hun kunnen uitbreiden.”

En hoe nu verder?

De eigenaar van Installatiebedrijf Wielinga, Theo Wielinga, komt in dienst bij DonkerVeenstra als bedrijfsleider. Hiermee wordt hij aanspreekpunt van de afdelingen Solar, Particulier-, Klein-zakelijk en Service & Onderhoud. Ook de andere medewerkers van Installatiebedrijf Wielinga gaan mee naar DonkerVeenstra. Voor lopende opdrachten en onderhoudscontracten wordt de komende tijd contact met u opgenomen.

Wat verandert er voor u?

Er zal niet veel voor u veranderen, onze dienstverlening, service en kwaliteit blijft nagenoeg hetzelfde. In het geval van wijzigingen in afspraken of contracten nemen wij de komende tijd contact met u op.

U zult Theo als aanspreekpunt behouden, enkel de contactmogelijkheden worden gewijzigd. De oude Installatiebedrijf-wielinga.nl e-mailadressen worden niet meer gelezen of beantwoord, berichten die u hier naar toe stuurt worden dus niet behandeld. Al het contact zal beginnen vanaf ons algemeen e-mailadres info@donkerveenstra.nl. Wij zorgen er dan voor dat uw vraag of opmerking bij de juiste persoon terecht komt. Liever bellen? Bel dan naar 085 – 07 11 848 zodat u doorverwezen wordt naar de juiste persoon binnen ons bedrijf.

De bedrijfslocatie waar Installatiebedrijf Wielinga de laatste 4 jaar uit geopereerd heeft (Doorvaart 14H, 9101 RE Dokkum), zal ook komen te vervallen. Post, pakketten, retouren en andere fysieke producten verstuurd naar deze locatie worden niet meer actief verwerkt. Heeft u post of een pakket voor Installatiebedrijf Wielinga? Stuur deze dan naar De Giek 16, 9206 AT Drachten.

Wat te doen bij een storing?

Heeft u een storing aan uw technische installatie? Dan staan wij 24 uur per dag voor u klaar. U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 085 – 07 11 848. Dit telefoonnummer kunt u overdag ook gebruiken om via What’s app uw storing door te geven.