Werken bij DonkerVeenstra

Wij zijn het leukste installatiebedrijf van het noorden! We zijn heel nuchter en bescheiden, maar dit durven we toch echt wel te stellen!

Met een leuk team werken we aan uiteenlopende, en altijd leuke projecten. We komen bij particulieren en agrariërs over de vloer, renoveren oude panden en bouwen nieuwe kantoren, scholen en woningen. En dat allemaal met steeds in ons achterhoofd de vraag hoe het duurzamer kan.

Werken bij DonkerVeenstra betekent dat je in een fijn team terechtkomt. Collegiaal, behulpzaam en lekker direct. Je bent geen nummer, maar een waardevolle en gewaardeerde collega.

We zijn ambitieus, gedreven en gaan altijd voor het beste resultaat. Dit verwachten we ook van jou. Er is veel ruimte voor zelfinitiatief. Door de korte lijntjes worden beslissingen snel genomen en krijg je veel mee van het bedrijf. DonkerVeenstra groeit en ontwikkelt volop; groei jij met ons mee?

Onze kernwaarden als werkgever:

Ook met de arbeidsvoorwaarden zit het wel goed. Wij bieden jou onder meer:
– Direct een vast contract;
– Goed salaris;
– Pensioenregeling;
– Gezondheidsprogramma;
– Inkoopkortingen bij onze leveranciers;
– Collectiviteitskorting op een zorgverzekering;
– Cursussen en opleidingen;
– Een actieve personeelsvereniging.

Vacatures

Werken bij het leukste installatiebedrijf van het Noorden? Op dit moment hebben wij meerdere vacatures en stageplaatsen uitstaan. Klik snel verder en solliciteer vandaag nog!

Marcel Verstegen
Allround servicemonteur

“Ik werk nu iets meer dan 5 jaar bij DonkerVeenstra – voorheen bij Hoekstra Suwâld – en vind het vooral leuk dat mijn werk zo veelzijdig is. We zijn een allround installatiebedrijf en dat betekent dat we alle installaties installeren en onderhouden. Dat maakt het werk interessant en leerzaam. Het onderlinge contact met collega’s is ook erg goed, iedereen wil je wel helpen en dat maakt het teamgevoel sterk.”