Werken bij DonkerVeenstra

Wij zijn het leukste installatiebedrijf van het Noorden! We zijn heel nuchter en bescheiden, maar dit durven we toch echt wel te stellen!

Met het leukste team werken we aan uiteenlopende, en altijd leuke projecten. We komen bij agrariërs en mensen thuis over de vloer, renoveren oude panden en bouwen nieuwe kantoren, scholen en woningen. En dat allemaal met steeds in ons achterhoofd de vraag hoe het duurzamer kan.

Werken bij DonkerVeenstra betekent dat je in een fijn team terechtkomt. Collegiaal, gezellig, behulpzaam en lekker direct. Je bent geen nummer, maar een waardevolle en gewaardeerde collega.

We zijn ambitieus, gedreven en gaan altijd voor het beste resultaat. Dit verwachten we ook van jou. Er is veel ruimte voor zelfinitiatief. Door de korte lijntjes worden beslissingen snel genomen en krijg je veel mee van het bedrijf. DonkerVeenstra groeit en ontwikkelt volop; groei jij met ons mee?

Onze kernwaarden als werkgever:
Ook met de arbeidsvoorwaarden zit het wel goed. Wij bieden jou onder meer:

– Goed salaris, afgestemd op jouw kennis en ervaring;
– Pensioenregeling;
– Gezondheidsprogramma;
– Inkoopkortingen bij onze leveranciers;
– Collectiviteitskorting op een zorgverzekering;
Cursussen en opleidingen;
– Een actieve personeelsvereniging.

Vacatures

Wil jij ook werken aan jouw toekomst bij het leukste installatiebedrijf van het Noorden? Wij zijn op zoek naar enthousiaste vakmensen. Klik snel verder voor onze vacatures en solliciteer vandaag nog!

Jitze Veenstra
Elektromonteur

“Ik heb net mijn BBL-opleiding elektrotechniek bij DonkerVeenstra afgerond. We doen veel mooie projecten en ik vind de sfeer en de gezelligheid erg leuk! DonkerVeenstra is een relatief klein bedrijf met korte lijnen. Als je wat nodig hebt, wordt dat snel geregeld. Je bent hier geen nummer!”

Benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen? Solliciteer direct!

Solliciteer nu

Nynke de Boer

P&O Coördinator

Sollicitatieformulier

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 2 MB.