Aanleg elektra

De vraag naar stroombronnen is de afgelopen decennia jaar flink gegroeid. De smartphones, tablets, e-readers en laptops zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Maar ook goede verlichting is onmisbaar in uw woning. De aanleg van verlichting en elektra zijn dan ook een belangrijk aspect bij het ontwerp van een woning.

Wij begrijpen dat u er zeker van wilt zijn dat uw systeem is aangelegd én uitgedacht door erkende specialisten. Vanzelfsprekend voor het comfort, maar ook zodat u weet dat de installatie kwalitatief goed én brandveilig is aangelegd. Verzekeringsmaatschappijen vragen ook vaak om een keuringsrapport waarmee u kunt aantonen dat uw elektrische installatie aan alle veiligheidseisen voldoet. Dit keuringsrapport leveren wij standaard mee. Vraagt uw verzekeringsmaatschappij nog om aanvullende informatie? Laat dat dan aan ons weten, dan helpen we u door de juist informatie te verzamelen.

Wat voor elektrotechnische werkzaamheden kunnen wij voor u verzorgen?

  • Het compleet aanleggen of vervangen van elektra in een woning: onder andere de aanleg van licht/krachtgroepen en het vervangen of aanleggen van de groepenkast;
  • Het aanleggen of vervangen van elektra in een specifieke ruimte: bijvoorbeeld na een aanbouw of verbouwing van een ruimte;
  • Het aanbrengen van extra licht/krachtgroepen;
  • Het vervangen of verplaatsen van een groepenkast of aanbrengen van een extra groep in de bestaande meterkast;
  • Elektra aansluiten voor een nieuwe badkamer of keuken;
  • Aansluiten van domotica systemen;
  • Uw tuin of bijgebouw voorzien van stopcontacten of verlichting;
  • NEN 1010 en NEN 3140 keuringen.

Om aan te kunnen tonen dat wij over voldoende kennis en ervaring beschikken om uw installatie vakkundig aan te leggen, hebben wij een aantal erkenningen en certificeringen. Benieuwd welke dat zijn? Kijk dan onderaan deze pagina!

Wilt u dat we met u meedenken over het ontwerp, of wilt u een offerte? Neem dan contact met ons op!

Meer informatie?