Innovatief

DonkerVeenstra is een full service installatiebedrijf in Drachten. We bedienen zowel de zakelijke als de particuliere markt van ontwerp tot realisatie en onderhoud. Met jarenlange ervaring in de elektrotechniek en werktuigbouwkundige installatietechniek hebben we met ruim 35 specialisten aan boord voor ieder vraagstuk een oplossing.

Klanten krijgen een eerlijk en gedegen advies, ook over zaken waar de klant in eerste instantie zelf niet aan gedacht heeft, bijvoorbeeld als het duurzamer kan. DonkerVeenstra zoekt altijd naar de beste oplossing, doorgerekend naar rendement en opbrengsten gedurende de levenscyclus van een gebouw of installatie. We zijn kritisch en continu bezig met kwaliteitsverbetering. Niet alleen omdat onze certificaten en erkenningen dat vereisen, maar omdat we dat zelf belangrijk vinden en als voorwaarde voor toekomstige groei zien. We willen voorop lopen in de techniek en alles weten over duurzaamheid. We zoeken pro-actief naar nieuwe concepten en producttoepassingen. Dat houdt ons scherp en houdt ons werk uitdagend!

Onze andere kernwaarden als werkgever:

 

Vacatures

Werken bij het leukste installatiebedrijf van het Noorden? Op dit moment hebben wij meerdere vacatures en stageplaatsen uitstaan. Klik snel verder en solliciteer vandaag nog!

Harke Wolbers
Engineer

“DonkerVeenstra is jong, van beheersbare omvang en de lijntjes zijn kort, dat maakt het dat je veel meekrijgt van het bedrijf en over veel dingen kunt meedenken. Het mooiste aan installatietechniek is het ontwerpen van installaties en dan na de installatie te zien dat het functioneert zoals het bedacht is.